Предмет: Покана за глобални извори за потрошувачка електроника

Почитуван господине,

Со задоволство можеме да упатиме покана до вас и до вашата ценета компанија да ни се придружите на претстојниот Global Sources Consumer Electronics, еден од врвните настани во глобалниот деловен календар.Овој настан ветува дека ќе биде исклучителна можност за вмрежување, откривање производи и увид во индустријата.

Датум: 11 – 14 октомври 2023 година

Број на штанд: 2G13

Зошто треба да присуствувате:

Изложба на производи: Истражете широк спектар на иновативни производи и решенија од водечки производители и добавувачи ширум светот.Без разлика дали сакате да набавите нови производи или да останете понапред од трендовите во индустријата, Глобалниот саем на извори е вистинското место.

Вмрежување: Поврзете се со индустриски врсници, потенцијални деловни партнери и индустриски експерти.Настанот обезбедува динамична платформа за создавање нови односи и зајакнување на постоечките.

Увид на пазарот: стекнете вредна интелигенција на пазарот, забележајте ги новите трендови и останете информирани за најновите случувања во вашата индустрија.

Со нетрпение го очекуваме вашето учество:

Your presence at the Global Sources Consumer Electronics will contribute to its success, and we anticipate a productive and inspiring event. If you have any questions or need further information, please do not hesitate to contact our team at: yosun@nbyosun.com or jill@nbyosun.com

Ви благодариме што ја разгледавте нашата покана и се надеваме дека ќе се видиме на Global Sources Consumer Electronics.Заедно, можеме да истражуваме нови хоризонти и да поттикнуваме заемно корисни партнерства.

Со почит,

Џил Киао

Директор за продажба

Ningbo YOSUN Electric Technology Co., LTD

Моб.: +86-15888167588

WhatsAPP / Ние разговараме: +86-15888167588

Email:  jill@nbyosun.com 

15


Време на објавување: Сеп-07-2023 година